babyandmomy__ Burnosunn_annesi ben minoris baby olanı kullanıyorum sarı renkli 50 faktör olan gayet güzel mineral filtreli ama asla beyaz beyaz kalmıyor
babyandmomy__ Burnosunn_annesi benim yüzüm değil ama boynum lekelendi ne alakaysa dedim gebelik lekelerim boynumda oldu 😂 Yüzümde leke sivilce vs hiç olmadı koruyuculuğu iyi bence
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi iyiyim canım şükür bugün hareketleri daha sert benim iç karnım dar ondan biraz canımı acıtıyor😂sen napıyosun
Burnosunn_annesi babyandmomy__ hadi ya😂😂neyseki yüzde olmamış gerci geciyo yaa🥲yaza denk geliyor ya benimde solante kullanıyordum the purest şimdi kulllanmayı kestim solante mor olanı var bilmiyorum ama dediğine bakayım sagol canım 🤗🤗
babyandmomy__ Burnosunn_annesi rica ederim ☺️ solante pregnant vardı ama sürümü aşırı zor vazelin sürmeye çalışıyor gibi hissi var bembeyaz kalıyor minoris içeriği de çok temiz 🩷
Mervediken Solante kullandım ama çok kötü grldi cildime sivilcelenme yaptı ve çok parlaktı. 2 haftadır bioderma leke karşıtı E ve C vitaminli hğneş kremi kullanıyorum. Yağlı his bırakmıyor sivilcelerimde geçti