Zeynep010 Kızlar bende bugün ilk defa ovulasyon testi yaptım resmini buraya nasıl atabilirim yardımcı olur musunuz
tarcinnnn24 Nurellaaaaaaa1212 çatlama gördükten sonra o zaman devam etmeliyiz ovülasyona değil mi? Ben 5 inde çatlama gördüm devam ediyorum ama hep tek çizgi silik falan yok yani net gerçi erkendir de henüz
Nurellaaaaaaa1212 tarcinnnn24 evet ovülasyona devam ediyoruz git gide koyulaşırsa gebelik olusuyor demek oluyor silikleşirse yok demek
Nasia Bende son durum bu arkadaşlar Bat 15. Dayanamadım gittim ovü testinden sonra hcg yaptım. Elimde bir sürü test var diye 😂 sabah ilk idrarımla da yapmadım. Regle kaldı 6… beklemedeyimm🌸
Nurellaaaaaaa1212 Nasia koyulaşıyor gibi senin tam silik değil. Salı günü tekrarla testini çıkar eğer varsa
tarcinnnn24 Nurellaaaaaaa1212 anladım ben 5 martta çatlama gördüm ondan sonra tamamen tek çizgi görüyorum bakalım ilerleyen günlerde belki silik çizgi vs olur devam edeyim o zaman
Nasia Nurellaaaaaaa1212 bakalım öyle yapıcam canım dün daha koyuydu bugün bi tık daha açık çıktı. Bakalım yarında ovüye devam edicem
1oglanannesi Nurellaaaaaaa1212 evet çok şükür birlikde bekliyelim şimdi doumu 🥹erkenden ögrenincede zaman çok yavaş geçiyo😃
Tutuuu Nurellaaaaaaa1212 ayy nasılsınn ben galiba hamileyimm test yaptım ama foto nasıl yükleniyor bilemiyorum