Ceriko Kızlar merhaba, 28 subat (regli günü) 110 2 mart 178 4 mart 348 6 mart 641 8 mart 1095 Bu artış canımı sıkıyor kızlar ya güzel şeyler söylemenize ihtiyacım var 11 martta kontrolum var her şey yolunda mıdır sizce
halitefe Ceriko bir sorun yok gibi niye canın sıkıldı ki iki günde bir yüzde 60 artmış her defasında hatta fazlası
Katya1 Ceriko güzel artmış canım bence , kese 2000lerdeyken gözükür demişti doktorum. Bn tam 5 haftalıkken gittim ilk kontrole betam 1567 doktor zor gördü keseyi hatta 4 haftalık olrak kaydetti, beslenmene dikkat et dinlen haftaya tekrar gel inş salı bebeği görebiliriz. Sende beslenme dikkat et icini ferah tut 🌸
Busranur_mnts ben 4 martta verdim 800 6 martta 2 bin bir de ptesi vericem 4 gün sonra olmuş olacak tahmini 7 8 bin çıkar çarşamba da muyeneye gidicem kese ve bebek görünür mu acaba
Ceriko minikbebegim06 canım inşallah ya 11 martta randevum var böyle devam ederse 2000i geçer o güne kadar diyorum. Kese gözükür mü ? Bide bu artışlar sağlıksız bir gebelik oldugunu gösterir mi 2 kat artmaması yani
minikbebegim06 Ceriko hayir sağlıksız olduğunu göstermez en az yüzde 60 artış var çünkü geçerse gözükebilir ama gözükmezse de bekle iyice artış olana kadar 3 4 bini geçince gidersin doktor belki karından değil vajinal bakarsa o zaman da görünebilir onunda bir zararı yok bakmak isterse endişe etme ☺️
Ceriko Katya1 canım benımde kontrolum salı günü eğer böyle artmaya devam ederse salı 2500 falan olucak insallah tabikide. Geçen sene kimyasalim var o 186 ya kadar çıkmıştı. Ocaktada tüp bebek sürecim negatif oldu. Resmen mucize gibi oldu hayatımızda o yüzden çok korkuyorum artış az olunca çok üzüldüm 🥹🩷
Ceriko minikbebegim06 canım salı randevum var doktoruma o zamana kadar böyle artarsa 2500 falan olucak vajinal bakar belki öyle korkularım yok baktırırım. İnşallah sağlıklıdır çok korkuyorum 1.5 senedir istiyorduk geçen sene kimyasal geçirdim ocaktada tüp bebek negatif oldu. Resmen mucize bizim için 🥲
Ceriko halitefe %60 artsada sağlıklı gebelik oluyor mu yani canım ? Burada bakıyorum herkesin 2-3 kat artmış
halitefe Ceriko tabi ki canım çok takılma herkesin artışına önemli olan 5. Haftada gidip keseyi görmen 6,7. Haftalardada bebeği görmen ve kalp atışı duyman