Sema_4426 Kızlar merhaba ilk gebeliğim 16 haftaya girdik ama hiç bir hareket hissetmiyorum. Hamile değilmişim gibi 😅 İlk gebeliklerinizde hareketleri ne zaman hissettinizzz
yagmur_17 Sema_4426 19. haftamin sonlarina dogru hissettim boyle icimde solucan geziyomue gibi tatli bir histi 😍
Ruyaku Aselim_38 hissetikden sonra hep hissetmeye basladınızmı bende hissediyodum 1 haftadır hiç hissetmiyorum normalmidir acaba 18 haftalık
Aselim_38 Sema_4426 evet ilk gebelikte her gün inceliyorudum kendimi acba nail olacak gorecekmiyim diye☺️ inşallah sende hemen hissedersin
Fly3636 Bende de 16 haftada 2 3 gün hissettim bügün 17 haftama girdim kaçgün hiç hissetmiyorum korkmalımıyım acaba 🤔
Ozgekiz Sema_4426 18.haftada, galiba dedirtten, 19. Haftada ay bebişmis cidden dedirten minik kipirtilar hissetmiştim😊
Sdanur1 Sema_4426 17.haftada belki günde 1 yada 2 kere balon patlaması gibi hafif bisi hissetmiştim tam anlamıyla 20.haftada bu bebeğim dedim şuan 23 haftaligiz tekme dövüş yasiyoruz 🤣
Damla_g28 Sema_4426 ilk hamileligim 17de hissettim bende şuan 23 haftalık dışarıdan belli oluyo bazen hiç hareket etmiyo korkuyommmm 😂😂😂
Acemianney Sema_4426 18. Haftanın sonlarına doğru hissettim hatta acıktım sanmıştım😂 Bir kaç kere olunca bebeğin hareketleri olduğunu fark ettim 🫣 Şuan 32. Haftadayız uyku uyuyamıyorum belirgin hareketleri var