Englishteacher Kızlar 34+5 haftalığız kızımla ve iki gündür özellikle regl sancısına benzer sancı giriyor sanki çok ağır değil hafif ama belimden tutuyor sanki regl olcakmışım gibi ağrı oluyor. Korkmaya başladım pazartesi kontrolüm var ama beklemiyim mi napiyim bilemedim 🤷🏻♀️ Sürekli olmuyor arada giriyor dün gece uyuyamadım resmen sanırım dert ettim bide kendime belim ağrıdı sürekli bi regl olmuşum sanki gibi hissettim ama dediğim gibi hafif bi ağrı. Bu sancılar kasılmadan mı kaynaklı kızlar yalancı sancı dedikleri bu mu?
Deletedmom111 Englishteacher benimde öyle oluyordu doktor olur vücut kendini Doğuma hazırlıyor kasıklarda ki ve beldeki Ağrıda bebeğin rahme bAskısından demişti Ama geçmeyen ağrıysa tabiki doktora görünmenizde fayda var canım 🙏
MelisHayal O haftalarda benimde oluyordu ama suan 39 olduk bi problem yok tabi siz yinede ulaşabiliyorsanız doktorunuza ulaşın içiniz rahat etsin ☺️
Englishteacher MelisHayal Deletedmom111 Yaa erken gelir diye çok korkuyorum inşallah dediğiniz gibi normaldir bu gece de bi bakayım duruma yarın doktora gideyim olmazsa. Bide dün magnezyum içmedim belki o sebeple de bu kadar hissettim ağrıları kasılmaları🤷🏻♀️ Teşekkür ederim ☺️