yadeee Kızlar bebişleriniz 34. Haftada kaç kiloydu? Benimkinin kilosuna 3 hafta önde dedi doktor tedirgin oldum ??
yadeee Ayshababy şekerim yok yükleme yaptırmadım ama açlık tokluğa baktırdım ve sonrasında sa 3 aylık şeker değerine de baktırdım normal çıktı değerim
Zeynep9120 Ecem46 benmki 33 haftada 2350 idi 10 gün ilerde demsti banada smdi 35 küsürüz kac oldu blmiyorm
Zeynep9120 yadeee benmde 33 te 2350 idi suan 35 küsürm kac oldu blmiyorum bende gebelk sekeride var ama hep normaldi kilosu 32 den snra hzla almaya basladı
yadeee Ayshababy yok doktor çok iri çok kilolu dedi moralim bozuldu ama eşim de ben de uzun boylu falanız çocuğun iri olması da normaldir sanırım
psymom yadeee eşinizle boy kilolarınız kaç acaba bizde anlattığınız gibiyiz, o yüzden çok iri olmasından korkuyorum su an erken haftadayım ama önde gidiyoruz
babyUras_ yadeee 15 falan galiba 77 ile hamile kaldım bide 😅 ilk oğlumdada 65le hamile kaldim 95le doğum yaptım 😒
psymom yadeee aa bizim sizle boy kilo cok benziyor, bende 176 yım 67 ile hamile kaldım, eşimin boyu kilosu daha fazla ama inşallah hem tombis hem saglıklı bebişlerimiz olur
_Zeynep_1234 Bende esimden sizden uzunuz bebek 32 haftada 2000 kilo bizim de tam tersi minnos olcak emin olun diger türlüsüde can sıkıyor