Kubra_dara34 Eşim geliyor aradı hangi markayı alayım diye doğru sonuç veren biraz daha ekonomi olarak iyi olan erken gebelik testi söyler misiniz kızçeler
Aylaa123 Kubra_dara34 prodoctor iyi ama pahalı bence internetten 4 5 li şekilde alın daha ekonomik oluyor
gizem_esmr Kubra_dara34 kesinlikle awox en iyisi varsa var yoksa yok gosteriyor kuruma cizgisi yapmiyor bir sürü marka denedim 🩷
mmedinestlms Kubra_dara34 benim 5 6 gün kala hep belli ediyordu geç döllenme değilse hemen belli eder
mmedinestlms Kubra_dara34 daha erken ben bi hevesle 1 haftalık verdim kan değerim 0.10 çıktı ardan 1 hafta daha geçince değerim 59.9 şekilde öğrendim
Kubra_dara34 gizem_esmr öyle mi deneyeceğim ama erken daha diyorlar 27 sinde gördüm yumurtlama beklemelimiyim sence
gizem_esmr Kubra_dara34 ben bu testle regle 6 gun kala silik cizgiyle ogrendim cok erken yapmayin negatif cikinca kotu etkiliyor cunku🩷
mmedinestlms Kubra_dara34 bende aynıydım ama hissediyordum hamile olduğumu erkenden kan verince çıkmayınca üzüldüm ama erkenmiş şehir dışındaydım o zaman evime gelince prodoctor yaptım iki tane pozitif çıktı kaset test aldım onda da çıkınca hemen kan verdim öyle öğrendim şuan beta takipteyim