Nasipse-6 Kızlar erkek ve kadın için gebelik destekleyici takviye öneriniz var mı kullanıp işe yarayan memnun kaldığınız ?
Asill01 Nasipse-6 proxyfemin kadın için proxyman erkek için ama bunları kullanırken beslenmeye dikkat edeceksiniz eşinde sperm sıkıntısı warsa bizim beslenme listemizi atabilirm
Nasipse-6 Asill01 ay çok iyi olur atabilirsen eşimde varikosel var ama aşırı kötü değil değerleri yarı yarıya, bende de pcos var
Asill01 Nasipse-6 benm eşim ameliyat oldu varikoselden canm kullandıgı ilaçlar evicap ve proxyman sonrada klomene başlatıldı atıyorm listeyi
Asill01 Çakşır suyu içemez bak cidden aşırı kötü kokuyor onun yerine toz haline getir muzlu süt yap mesela içine bal ve polen ile çakşır tozunu karıştır öle içsin yada direk bal ve polenle karıştır sabah akşam yesin asırı faydası oluyor
Asill01 Nasipse-6 tabi hareketli sperm 0dı ilk ögrendiğimizde bunu ürolog verdi zaten tedaviden 6ay sonra düşük yaptm dogal gebelikti sonra aşılama yaptık kimyasala döndü bu ay transfer yapıldı oda düşükle sonuclandı âdette Histereskopi yapılacak sebepsiz inferlitesiniz denildi en son cnkü eşimin değerleride düzeldi
Asill01 Nasipse-6 şifa olsn canm inşallah etkisini görürsünüz bol yeşillik haftada bir balık we kagıtta yazanları mutlaka kullanın
Nasipse-6 Asill01 bu düşüklerin sperm kalitesiyle bir ilgisi var mı acaba ben hiç hamile kalmadım ama kalırsam da eşimde sperm sağlığı iyi olmadığı için düşük olursa diye aklıma geliyor hep
Nasipse-6 Asill01 uygulayacağım mutlaka çok teşekkür ederim Rabbim tez ve doğru zamanda nasip eder inşallah size de 🙏🏻💕
Asill01 Nasipse-6 tabiki sperm kalitesinden kaynaklanıor canm aşılama kimyasala döndü bide normal düşük olunca artk tüp bebeğe geçtik sperm kaliteli deilse döllenme oluyor ama tutunacak kadar gelişmiyormuş
Asill01 Canım sende yumurta çatlama takibi yap ve yumurtlama dönemi boyunca havuç bol tüket gğn aşırı ilişki hatta gece geç saat veya sabaha karşı saatler inferlitede en önmli saatlermiş aklında bulunsun
Nasipse-6 Asill01 ovulasyon testi yapıyorum ama bende pcos olduğu için yumurtalama da çok sağlıklı olmuyor
Asill01 Nasipse-6 ovulasyon testi aldırmadılar bize adet bitince gün aşırı ilişki daha sağlıklıymış test yanıltma payı yüksekmiş
Nasipse-6 Asill01 bana da klomen vermişti doktor ben yine de dayanamayıp ovulasyon testi yaptım yumurtlama göremedim o ay testte ve gerçekten de hamile kalamadım 3 yumurtan var her şey yolunda demişti doktor