melisa_ivanova tabiki anlatırım dogum hikayemde var aslında sayfamda altlarda bulursam detaylı anlattım.orda belden ugusturmali yani sipinal diye biliyorum sezeryanim çok pozitif geçti çok şükür bazı sorunlar yasasamda sezeryanim çok güzel geçti ameliyat sırasında asla hissetmiyorsun emin ol seni kestikleri dokunduklari hiç hissetmedim çok ilgilileri gerek doktorum gerek hemsireler gerek anestezi doktoru hep bana morel verdi mükemmel geçti sonra belli bi saat geçince karnina bastırıyor onda aciyor ama abartılacak yada dayanilmayacak gibi değil 9 saat sonra yürütmek istediler ama ben kendim ayağa kalkmak istedim hemşire tmm eminmisin dedi evet ben tek yürümek istiyorum denemek istiyi4um dedim oda tmm dikkat et yeni kalktığın için basın döner dikkat et ben yanındayım dedi bende tmm dedim kendim yürüdüm 3 veya 4 adım attım.hemsire bu kadwr yeter şimdilik yat yatağına dedi b3nde yattim sorna iyice toparlaninca hep kendim yürüdüm kendi ihtiyacımı kendim karşıladım wc olsun yürümek olsun hep kendi kendime yaptım kimseyi istemedim yanımda olan sadece arada kahve yapardı süt sagim yaparken yardımcı olurdu o kadar ama sezeryan olacağan için sana tavsiyem bana hemşire dedi bol bol kahve iç çünkü kahve vucuttaki narkozun etkisini atıyor dedi bide çevrene aldırış etme ben baş ağrısı bel ağrısı migde bulantisi yaşamadım çok şükür inşallah bu sezeryan hikayemde böyle geçer inşallah tek temennim bu 😊onun içim kimsenin doğum hikayesine inananıp kendini yiyip bitirme ben oyke yaptım ağlayarak korkudan girdim bana hep sezeryan olan kişi yarım.insan oluyor bel ağrısı gibi gibi çekiyorsun dedi ama ben çok kötü idim onun için takılma bide her doğum hikaue kendisine özgür ben 4 normal 1 sezeryan yaşamış biri olarak diyorum cnm😊hayırlı güzel doğumlarin olsun inşallah cnm 🥰