Htcnur19 Öncelikle tüm kadınların kadınlar günü kutlu olsun ❤️❤️ 38 haftalığız şuan iki kontroldür bebeğimin ağzı açık bu durum başına gelen varmı doktor bişey söylemiyor ama bana normal gelmedi yani içim huzursuz oldu bu durumu yaşayan oldu mu
Asi_07 Htcnur19 sizinde kadınlar gününüz kutlu olsun ve tüm kadınların.. 🌸💐💐 Sorunuza gelince sorun görse doktorunuz söylerdi detaylı ultrasonda benim bebeğiminde ağzı açıktı o şekilde yakaladı doktor esniyor dedi ve şuan gayet sağlıklı doğdu ve 1.5 aylık olduk
Semyil Htcnur19 canım açık olsun ne olacak benimde bebiş her ultrasonda esniyordu yutkunuyordu ağzını bend hep açık görüyordum doğdu gayet sağlıklı korkma allahın izniyle olumsuz bir durum yoktu. Olsa doktor mutlaka bilgi verirdi. Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun ❤️
Miyosss Htcnur19 benimkininde ağzı hep açık sanki böyle sürekli biseyler konuşuyor gibi 😀 doktorum emme ağız açma kapama reflekslerini öğrendiği haftalar bunlar çok normal dedi en son dilini çıkararak ağzını kapattı😀 aksi bi durum olsaydı doktorun mutlaka bilgi verirdi endişelenme
Htcnur19 Asi_07 Teşekkür ederim 🤩 İnsanın içi huzursuz oluyor ilk gebeliğimde hiç başıma gelmedi doktor da cevap vermeyince sizlere sormak istedim sağolun cevabınız için
Htcnur19 Miyosss haklısınız canım ama insan nedenini sorunca cevap alamayınca endişeleniyor bazı doktorlar bazı şeyleri söylemiyor ondan sizlere sormak istedim çok teşekkür ederim ☺️