umutluanne7 Ceren1996 ben siyah pileli etek , siyah büzgülü bluz , siyah kemer , siyah babet ve siyah bohem şal ❤️🥰 hamiş olarak gireceğim ilk bayramımız seneye de inşallah bebisimle kombinler yaparım 🌸🤰
defnevedoruk Ceren1996 kız kardeşimin kınası ve düğünü var😂 düğün elbisemi aldım ama kınaya hâlâ alamadım göbeği her elbiseye sığdıramıyorum ki 😂😂
Mavili1480 Ceren1996 Elbise aldım bol birde alt üst günlük takım evde elbiselerim var bol bol elbise doğuma kadar da elbise giyerim herhalde 😂😂
Ceren1996 umutluanne7 guzelmis ben halen bulamadım bsey. Kot tulum dusundum siyah olabilir mi bilemedim
Devran 😂😂😂 evdeki pijama altlarımı galiba çünki yok yani rahat edemiyorum 😂 hava iyi olursa elbise almıştım yazlık askılı onu giyip üstüne gömlek giyerim spor bi elbise spor ayakkabı giyerim kararsızım
Ceren1996 defnevedoruk evet hamile kıyafeti bulmak çok zor gerçekten. Gurbetteyim Bizde bayramdan sonra memleketime gidicez. Kot tulum sipariş verdim bugün bakalım güzel olmazsa geri iade edicem. Elbise alayım diyorum bilemedim
Anonymouse Gurbetteyiz eşim bayramda gitmeyiz memlekete zor olur sana diyor o yüzden bizim için normal bir gün tadında olacak hiç bayramlık vs bakmadım 😅
DENIZ_55 Ahsensmom benimde bayramdan önce felan düşünüyoruz ama tarih belli değil minik kelebeğim bayram şekerim olarak gelecek nasipsa🥹🥹
Donaldvetomris Ceren1996 35 36 haftalık olacağım büyük ihtimal ile bir yere çıkmam diye düşünüyorum o yüzden kiyafet derdim olmaz çıkarsam da bir anneme bir kayinvalidem gile gidilir onda da tayt sweat giderim.