1tosbikannesi Rusapolat ben eğitim araştırma hastanesinde tıbbi genetik bölümünde baktırdım. Doktordan doktora değişebiliyor demekki doktorum özellikle 4 ay beklememi önerdi ısrarla. Çok şükür sizde ilk seferde hamile kalmışsınız maşallah 🌸
Yaseminn__ tazecikannee biraz önce öğrendim hissetmiştim bu ay olacağını o kadar mutluyum ki tarifsiz 🤗😊 (https://mutluresim.com/images/2025/03/08/1UwbRQ.jpg)
Seremoniii tazecikannee 5. Ye gebeliğim 4 ü de düşük oldu Ramazan’ın 2. Günü midemi bozdum diye gittim betam 323 çıktı dün de 1500 dü iki günde bir iki katına çıkıyor ama dün hafif pembe gibi kanama geldi çok az prednol kullanıyorum oksapar kullanıyorum ve korkuyorum kanama normal mi bilemedim yarın yine kan vereceğim inşallah herkes kucağına sağlıkla alır tabi bende…
SancarMom tazecikannee Asla beklemiyorduk çok şaşırdım yapar yapmaz direk çıktı zaten belirginliği ertesi gün gittik doktora 6 haftalıkmış meğerse minik bey kalp atışını duyduk Allah isteyen herkese nasip etsin 💙
aysekulade tahamommy bunu ben de yaşıyorum ve zaman hiiiç geçmiyor bir an önce kese ve kalp atışını duymak istiyorum 5+5 olduk an itibariyle🥹
Selenyildiz tüp bebek annesi olduğum için çokta bir anımız, testimiz yok bu anlarla ilgili içimde bir ukdedir.. öyle özelmiş ki eşine sürpriz yapmak bile 🍃
tecrubeliiannee 1ErkekkkAnnesi aynen benim de aynı şekilde ilkinde zaman geçmek bilmezdi heyecanlıydım bunda 6 aylık oldum hicbisey anlamadım hele sezaryen planlı oluyor zaten hiçbir heyecanı kalmiyor
2Princess1Mom staRmama Ahahah kuzum bir üste cevap verecektim sana vermişim 🤭 Sağlıkla büyüsün inşallah 🥰