Dilarayildiz  Kızlar 38 haftalık oldum bugün. Nişan mı değil mi kestiremedim herhangi bi sancım falan yok. Hafif bi brl ağrım var. 4 5 gündür de kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrım var onun dışında düzenli gelen bir sancım filan yok. Doğururmuyum acaba????
Tturcan Dilarayildiz Canım benim pek bilgim yok henüz yaşamadım ama nişan diye biliyorum bu sümüksü akıntıyı
NuraySoysal Dilarayildiz Bugün saat 6 da benim de sizinle aynı renkte nişanım geldi. Hiç sancım yok. Sizde durum nasıl şimdi.
Loveyaniask Dilarayildiz benimki böyle değildi kanla karışıktı gecesi belime bıçak girer gibi oldu sabahta sancılarım başlamıştı şuan 2. Bebeğimi bekliyroum 39+4 akintilarim çok ama nişan gelmedi daha
Dilarayildiz Normalde daha kanlı olduğunu duydum bende ama böyle berrak olunca kafam karıştı aslında 2. Hamileliğim ama oğlumda suni sancı ile doğurdum ne nişan ne sancı ne su gelmesi hiç birini deneyimlemedim bakalım bu nasıl olacak
Dilarayildiz Ay hadi hayırlısı kızlar ya kendi kendine doğum başlarsa çok mutlu olucam gerçekten suni sancıyı 1 buçuk gün çekmiştim çünkü
Dilarayildiz NuraySoysal bende de hiç sancı yok dün sabah geldi ama hala aynıyım yürüyüş hurma squqt filan da yaptım dün bakalım bekliyoruz
Dilarayildiz Loveyaniask benim de ilk oğlum 40 da doğdu ama onda da ne nişan ne su hiç biri gelmemişti bebekten bebeğe değişiyor demekki
Emoji Dilarayildiz nısan değil bu benden sürekli hu şekilde geliyor nısan kanlı oluyor oğlumdan biliyorum
La_sumom Dilarayildiz aynısı bende olmuştu 1 hafta sonra suyum geldi bebeği koruyan mukus düştü demişti doktorum
Mikoosu Nasıl nişan değil arkadaşlar nişan bu illa kanlı olması gerekmiyor normal akintidan farklı yapısı işte
Loveyaniask Dilarayildiz ya nişan gelmediğide oluyor mu ,bu sabah belim çok ağrıyor yeni yataktan kalktım ama bacaklarıma doğru ağrı giriyor ve ben hala nişan gelmesi derdindeyim😂geçmezse hastaneye gidicem sizde durumlar nasıl bu sabah
Dilarayildiz Loveyaniask benim bugün yatırım yapıldı dün yani pazar günü suyum gelmiş az az ben gece farkettim tam anlamıyla şimdi de suni sancı alıyorum sancılarım olmadı maalesef bakalım bekliyoruz şimdilik
Dilarayildiz Momellaa cumartesi bu akıntı geldi pazar da suyum geldi az az bugün de yatırım yapıldı suni sancı alıyorum muhtemelen nişanmış benim çünkü böyle bi akıntı olmadı hiç bir zaman