Mrvemr3449 Busraninannelikdunyasii saat sabah 6 ya 10 kala suyum geldi duşa girdim çıktım sancımda başladı evde hastaneye gittik saat 9 buçuktada doğurdum canım 🥹
Mrvemr3449 keyfimin-kahyasi-misin valla tam da öyle oldu kız bu postu attım ertesi güne doğurdum resmen 🥰🥹😄
Nidem Gumusbulut58 39+1 oldum her gördüğümü ekliyorum günlük çalışmalarıma 😂 hurma hoşafı yapıyorum şimdi de bir bardak için diyen vardı başka yerde 2 bardak içtim akşamına doğurdum diyeni gördüm bugün bunu da yapacağım 😃😃
Mrvemr3449 Gumusbulut58 valla ben artık son günlerde günde 3 saat yürüdüm aksak yürüyüş yaptım hurma yedim ama işte günü gelince geliyor bebişler
Rbya Mrvemr3449 Canım yarın 40 haftam oluyor dediklerinin hepsini fazlasıyla yaptım ama kendileri gelmek istemeyince olmuyor sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🐣💜
Gumusbulut58 Nidem akşam iftara davetliyim cok hevesliyim uzun zamandır görüşmemiştik kesin bende akşam doğururum 🤣🤣🤣
Rbya Mrvemr3449 Sağlıkla büyüsün inşallah bakalım kısmetse benimki de yarın gelecek inşallah dualarınızı esirgemeyin lütfen 🥰🐣