Habibetrkz Kızlar 2 hafta önce detaylı ultrason yaptırdım bebeğimin bacak boyu 1 hafta geridenmiş birde böbreklerinde genişleme varmış biraz canım sıkıldı böyle olupta sağlıklı doğum yapan oldu mu biraz güzel şeyler duymak istiyorum lütfen cevap vwrin
Canm-oglum21 Habibetrkz bacak boyu kısalığı bende de var daha once normal ultrasonda farkedilmedi mi benim daha 17 haftalik
58ee Habibetrkz 25 ken 24 de kalmıstı bacak boyu 3 hafta çok sıkı bi şekilde beslendım kefir muz kaşar yumurta 28de gittiğimde bütün ölcümleri 2 3 gün ileri çıktı bacak boyu da dahil böbreklere gelince bebeğim kız detaylıda Büyüme gözüktü biri 4 mm biri 5 mm ( 10 mm) kadar takip ederiz dedi büyüme olmadı doğduktan sonra üroloji takip eder muane eder dedi doktorum
Habibetrkz Canm-oglum21 hayır canım zaten hep 1 hafta geriden geliyodu geç döllenme olabilir demişti doktorum sonra başka bi doktora detyalıya gittim orda öğrendim 20+5 haftalıktı pazartesi tekrar perinatolojiye gidicem
Habibetrkz 58ee bende şu anda öyle besleniyorum canım inşallah benimkide haftasını yakalar dualarınıza talibim ❤️
Canm-oglum21 Habibetrkz detayliya gir dedi de 20. Hafta için gün aldım bayramdan hemen sonra girecem inşallah canım bir sorun teşkil ediyor mu korktum açıkçası
Habibetrkz Canm-oglum21 hayır canım detaylıdan önce herhangi bir şey söylenmemişti detaylıyı yaptırdıktan sonra devlete gittim ordaki doktora anlattım durumu oda evet bende öyle ölçüyorum dedi yarın üniversiteye gidicem perinatolojiye inşallah bir şey çıkmaz