Leylasiva21 Deletedmom_808 ben iki düşük yaptım pıhtılaşma sorunum vardı her iki gebeliktete 4 haftada başladım doğuma kadar göbeğimden vurdum kol ve bacakta oluyo ama hareket ettiğim için acıyo diye göbeği tercih ettim
Deletedmom_808 Leylasiva21 bana dr kalp atışında başlıcaz dedi inşallah kendin yap demez cesaretim yok kendime
Katya1 ElifFO bu iki gündür yapamadım zten inş bişey olmaz ya. Ama dediğin gibi eşimin alıştırması lazım kendini yarın gelip izlesinde artık o yapsın🤷♀️ben yapamam çünkü
Deletedmom_808 Leylasiva21 ay ne güzel söyledin doğacak diye amiinn ecmain tek istediğim bu sağlıklı olması ve doğması dua edermisin 🤲🏻🌷
Leylasiva21 Deletedmom_808 tabi ki ederim siz hamile olan bütün kadınlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Baliimsid Deletedmom_808 merhabalar aynı genlerimiz heterozigot. Bana 2 doktor kan sulandırıcı dedi burada kendi doktorun gerek yok dedi henüz gebe değilim ama kafam çok karışık
Deletedmom_808 Baliimsid benimde kafam karıştı perinetolojiye git diyenler var kadın doğum doktoru yönlendirmesi gerekiyor bilmiyorum yarın gidip tekrar kan vercem sağlıklı olsunda önemli olan o
Baliimsid Deletedmom_808 altında yazıyor bazı şeyler benim folikasit eksikliğinde artıyormuş mesela pıhtılaşma :( bilmiyorum doktor doktor geziyorum ama size hayırlı olsuuuun
Deletedmom_808 Baliimsid benim sonucumda bişey yazmıyor genetik dr.uda bişey demedi ben gebeliklerimde folik asit kullanmıştım
Buglemadaaden Yasmnehir koldan nasıl yapabiliyorsunuz sıkmıyor musunuz diğer eliyle etinizi ben şuan her her yere denemdim kriz geçireceğim beceremiyorum ilaci sıkarken yanma hissi oluyor o normal mı yoksa ben mı yanlış yapıyorum