Twobabies Ruyaku benim ilk 3 ay çok midem bulandı çıkarmadım ama yiyemedim de kilo verdim o yüzden şimdilik 2 kilo ile devam ediyorum şu an da yiyorum ama öyle çok değil tatlı falan yiyemiyorum
Guzel_25 Umudunannesi42 60 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay bulantı kusmadan 52 ye düştüm şuan 30 haftalığım 64 oldum ☺️
Rabia_Han_Dikmen97 Umudunannesi42 24 haftalığım 10 kilo aldım 58 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum önümde 3 ay daha var ve alırım gibi duruyor ilk gebeliğim de tam 10 kilo almıştım ve hemen vermiştim inşallah bu gebeliğim de de hemen verebilirim kilolarımı
Umudunannesi42 Melekkn yemek yiyemiom yiyince hemen sisiyorum rahatsız oluyorum o yüzden çok az yiyorum
Kbrmsl Susu45 ay evet ya okudukça bende kendimi kötü hissediyorm yani bu bebeklerndemi hiç ağırlığı felan olmuyo 🤣
Susu45 Kbrmsl 2 3 kilo nasıl alıyorlar bebiş 1 kilo şuan benim içimde ben yemeyince çocuk aç kaldı zannettim daha çok yiyorum 😂
Bicirik2025 Umudunannesi42 44 kilo ile hamile kaldım şuan 3 aylık 6 kilo aldım hayatımda ilk defa 50 kiloyum.