Mysgnldfne Maalesef dün öğrendim ki bebeğim anne karnında beslenemıyormıs 37 de alırız dedi 36 haftalığım ama kılosu 2.150 gr falan sanırım geçen hafta gıttıgım de 2300 demıstı başka doktor normal doğum ile alırız dedi o kadar çok korkularım var ki sancı korkusu ayrı bebegim sağlıklı mı bi sıkıntısı var mı bilemıyorım karım çevresi geriden gelıyormus bir de nasıl olacak bilmiyorum 😔
Tubayo Mysgnldfne aynı sebeplerle 36+5 te bebeğim sezeryanla dünyaya geldi. 2500 kiloydu ciğer geliştiriciler yapılmıştı ama solunumda sorun olsa biraz misafir ederiz bebeği de demişlerdi. Çok şükür olmadı öyle birşey. Kaygılanmayın ne bulursanız yiyin sağlıkla kavuşun bebeğinize
tazeannesese Mysgnldfne başka bir doktora daha görünün. Muz, kaşar peyniri, çiğ badem, yulaf, yumurta bunlar bebeğe kilo aldıran şeyler bunları bol bol tüketin. We bol bol su için.
Mysgnldfne Tubayo suan yiyorum ama kılo alıyo mu almıyor mu bilemedim bizim kılomuz daha az inş sağlıkla doğar siz sadece anne sütü mu verdınız suan kaç nasıl gelişimi
Tubayo Mysgnldfne benim sütüm bebeğimi doyuracak seviyeye hiç çıkmadı hep süt+ mama şeklinde ilerledik.
ipos Bi önceki hafta başka doktor daha farklı konuştu demişsiniz bence bi o doktora ya da 3. Bi doktora görünün