aysenurersonmez Aminea bende çok merak ediyorum bunu devlet hastanesine gittiğim için doktorum tam göremiyorum demişti detaylı ultrasonda da kız dedi özelde ki doktor acaba kesin doğru mu
Sumeyyecooban Aminea ben detayliya kadar öğrenemedim detaylıda kız dedi sonra iki kontrol de de doktor kız dedi değişmedi yani 🤗
Mia88 Aminea detaylıda değişeceğini sanmıyorum zaten tek tek organlara bakılıyor benim 1buxuk saatten fazla sürdü adı üzerinde detaylı değişirse nasıl güveneceğiz doktora
SuSerkan Tabi ki doktorun tecrübesine bağlı bi durum . Bebek cinsiyeti değişmiyor zaten yanlış tespit ediliyor ve düzeltiliyor . O yüzden değişir yada değişmez demek çok mümkün değil .eğer doğru tespit edebilecek bi doktorsa değişmez ☺️
SuSerkan aysenurersonmez ay yok 38 . Haftadan sonra değişmez 😂 yani hemşire olarak bizler bile ayırıyoruz bu zamanlarda 🙏 hayırlısıyla gelsin kuzucuk ❤️
aysenurersonmez SuSerkan 20. Haftam da özel de baktırdım geçen hafta devlette doktoruma sordum bu ultrasonda göremiyorum dedi yani sadece 1 defa özelde baktırdık 😄
aysenurersonmez SuSerkan girdim tabiki ama devlete gidiyorum ultrason kötü olduğu için göremiyorum dedi doktor
SuSerkan aysenurersonmez kötü şans 🙄 sağlık olsun bi gidip tekrar gözüksen özelde iyi olur aslında için rahatlar ☺️
aysenurersonmez SuSerkan eşimin iş yeri sıkıntı da biraz maaşını zamanında alamıyor maalesef yoksa gitmek istiyorum
aysenurersonmez Kosem983 bursa da devlette yapılmıyo diye biliyorum Şevket Yılmaz hariç 20-23 hafta arası giriliyor genellikle özel de yaptırmanı tavsiye ederim
Sumeyyecooban Kosem983 20. Haftanın içindeydi devlete gidiyorum ben canım ac tok fark etmiyor tok olursan daha güzel hareket eder