Kızlarrr dün saat 02:55 gibi sancim vardi ve giderek artti acaba yalanci mi diye düşündüm ama asla değil yatincada gecmiyor eşimi uyandirdim duşumu aldim ama korkuyorumda gidersek çatı muayenesi yapip gonderirler diye neyse agri girdigi zaman yalvarıyorum nerdeyse eşime nolur gidelim hastaneye diye sonra agri geçince gitmeyelim diyorum 😂 3 ile 5 dk arasi sanci girip çıkıyor en son agliyodum evden ciktigimda hemen beni dogumhaneye aldilar nstye bagla ebe ama duramiyorum yatarak ofkeliyim sinirliyim kalkmak istiyorum 15 dk geçti o an Allah rabbim bilir ne bildiysem agri girdikce okudum çünkü agri girince yatmak ölüm ben dedim dayanamıyorum kalkmak istiyorum cati muayenesi yaptı 6 cm açıklık varmis tam o an suyum patladı ebe de şaşkın bu kadar hizli gelişti damar yolu bile acamadan ıkınma hissim geliyor dedim hemen catiya çıktım saat 5 gibi 3 ikinmayla kizim dogdu çok şükür rabbim bu yolda kimseyi oyalamasin 1 haftadır çatı agrisi ve 3 cm acikla geziyodum çatı agrisindan aglayacaktim artik rahim kendini hazirliyomus öyle motive ediyodum kendimi şu an kizimi emzirdim yatirdim darısı bekleyenlere inşallah 🩷