Edakayhan Melanbe gebeliğiniz hayırlı olsun 🌸ben öğrendiğimde de 4 haftaliktı 4680 degerle öğrenmiştim çoğul gebelik olabilir sizinki
Haticee11 Melanbe ben adet gunumde 200 lerdeydi degerim keseyi görmeye gittim tekti dün kalp atışını dinlemeye gittik ikiz olduğunu öğrendim
bsr147963 Melanbe merhaba. Benim de 5.haftanın başında 12000 çıkmıştı çoğul değildi. Herkeste farklılık gösterebilir 😇😇 Beta değeri ile hafta bilgisi veya tekil çoğul anlamak mümkün değil
Melanbe Nazli1334 evet belli belirsiz gördük ama net bir fotoğraf alamadı doktor bir hafta sonra idrara sıkışık gel dedi
Melanbe Nazli1334 yani gördük ama net değildi doktorum haftaya idrara sıkışık gel daha net görelim dedi
Melanbe Edakayhan yani düne kadar böyle bir düşüncem yoktu ama gerekli tahlilleri yaptırdım bugün sonuç bu şekildeydi banada yüksek geldi biraz araştırdım yani bu haftada bu değer ancak çoğul gebelikte oluyormuş
Melanbe Haticee11 maşallah benim adetime 7 gün vardı 78 di şimdi günüm geçeli 14 gün oldu değerim 15000.00 ve 4 haftalık dedi doktor bakalım artık
bsr147963 Melanbe bu arada adetinizden 14 gün geçtiyse 6 haftalık oluyor. Tam adet gününüzde 4 haftalık olarak hesap ediliyor
Busranur_mnts Bende 5+3de 2 bin çıktı 6+0 olunca bşr daha kan verciem 4 günde yükselir inşallah iyice