hivda36 beyzaakartal Ben yurtdışındayım eve gelip serum falan takıyorlar ama ben serum alsamda mide bulantısı yaşıyorum
De25 hivda36 sen beni görseydin acirdin halime allah korusun mide kanseri hastaları gibiydim şu bile içemedim 3 kill verdim 6 aydan sonra 4 kilo aldim
hivda36 De25 Ben 4 haftada 5 kilo verdim doktor bu normal değil diyordu kan aldilar vs herşey temizdi ben artık herşey niye kokuyor diye ağlıyordum
De25 hivda36 bana koku değil.de mide ağrım çok oluyordu işte en son tatli sakiz çiğnemeye baslayinca çözüm buldum
hivda36 Ebru_ebru İnşallah balım inşallah seninkide bir an evvel geçer olmaz artık kaç haftalıksın tam
1sss @hivda36 Ben de 10 haftalık oldum. Hiçbir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum. Geçen hafta hastaydım bir de. 55 kilodan 52 kiloya düştüm bir haftada. İlk gebeliğim, bebeğe bir zararı olacak diye üzülüyorum.
hivda36 1sss Yok bebek şuan senin kanından besleniyor canım benim korkma ama gerçekten çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun
Ebru_ebru hivda36 İnşallah canım sende inşallah bir an önce düzelirsin bundan sonra güzel geçer 🙏 Gözüm korktu tek bebişle kalma kararı aldım 😊
hivda36 Ebru_ebru Vallahi ben kendime inanamıyorum bu kadar kötü hamilelik yaşayıp neden 3 ye hamile kaldım bilmiyorum