Merveerol28 37 haftalık gebeyim durup dururken özellikle geceleri ter basıyor sırılsıklam oluyorum. Sizde de oluyor mu normal bir durum mu?
melektb Merveerol28 Bende de oluyor nefesim daralıyor sıcak basmaya başlıyor. Üstüm açık uyumaya başladım o zaman rahat ediyorum 😀
Zhra42 Merveerol28 Yalnız değilmişim benimde öyle acayip terliyorum bunalıyorum böyle terliyorum üstüm açık uyuyorum geceleri 35+3 haftalığım
Seyma_yldzz Bende öyleyim canım. Şıpır şıpır terliyorum. Kalabalık ortamlarda yine öyle oluyorum. Fenalık basıyor yüzüm gözüm hep ter içine kalıyor 🥹
Seyma_yldzz Merveerol28 valla canım ince şeyler pamuklu şeyler giymeye çalışıyorum başka yapabildiğim bir şey yok özellikle kalabalık ortamlarda ben çok rahatsız oluyorum elimden peçete düşmüyor sürekli yüzümü siliyorum 🤣sanki sürekli yüzümü yıkamış gibiyim. Az kaldı doğumlarımıza sabredelim inşallah 😊
Merveerol28 Seyma_yldzz bir hafta kaldı planlı sezaryen olacak ama korkuyorum acaba bu bir belirti mi erken doğurur muyum diye 😅 o yüzden takıyorum biraz 🥲 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🥰
Seyma_yldzz Merveerol28 ya hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bende bugün doktora gideceğim sanırım sezaryen düşünüyorum. Bakalım tarih olarak ne zaman alacağız 🥰sizin tarih ne zaman 🌸
Seyma_yldzz Merveerol28 bir önceki gidişimizde sezaryen düşünürseniz 10 gün geri çekersek 20 mart ve sonrası öncesi olabilir demişti doktorumuz. Bugün ne diyecek acaba çok merak ediyorum😊
Merveerol28 Seyma_yldzz aa çok yakınız biz de tam 37 olduk bugün 🥰 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🌸🥰
Merveerol28 Seyma_yldzz bana da başta 18 mart demişti sonra 14 e çekti doktorum, hayırlı vaktinde doğsunlar inşallah 🥰
Merveerol28 melektb ben üstüm açık yatınca da hasta olurum diye korkuyorum gece fark etmeden açıyorum ama 😅 ortak sorunumuz demek ki bu haftalarda 😌 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
EbruDemir81 Benim de aynı şekilde ben de 37. hafta içindeyim yemek yerken falan böyle resmen başımdan aşağı su dökmüş gibi biri gece olandan bahsetmek bile istemiyorum hararet basıyor resmen 😅😅
Merveerol28 Zhra42 ben de öyle bunalıyorum ama açarsam da hasta olurum diye korkuyorum 😌 sizin de az kalmış sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰