Beyzanur_12 mervesaridag Hayırlı gecelerınız olsun🦋 Bariz gorunuyor freely kendı hakkında cok olumsuz yorumlarda bulunulan bı test ancak hemen cıkıp cıkmadıgı da onemlı bu husuta bırde pembe duruyor cızgı ınsallah kesın vardır 🥰🥰
bsrakkaya0 mervesaridag canım ben o testle öğrendim hamile oldugumu beni yanıltmadı şimdi 5 haftalık hamileyim ama çogu insanı da çok yanıltmış yine de farklı bır marka ile test yapmayı dene derim Test beklemeden hemen sonuç verdiyse vardır bence
DuruDefne_mommy mervesaridag freely bana çok yalancı pozitif verdi ama senin ki öyle degil koyu geldi bana inşallah bebişin seninledir 🌸
Minik_04 mervesaridag ben bu testi daha once denedim ve hep negatif gosterdi golgelik bile yoktu kaset testlerde de hep silik cizgi gosteriyodu ama sonuc negatif cikti bence bu test yalanci pozitif vermiyo umarim guzel haberi alirsin🌸
mervesaridag Beyzanur_12 hayırlı geceler canım💘💘 evet bende o yüzden kuşkuya düştüm yarın başka bir marka ile tekrar deneyeceğim ilk 5 dakikada hemen böyle çıktı bu arada🫶🏻🌸
Beyzanur_12 mervesaridag İnşaAllah varlığı kesindir Canım🥰🧡🫶🏻🦋 Rabbim gönlünğ mesud eylesin Emın olma adına tekrar yaomakta faide var tabi inşaAllah oda pozıtıf cıkar
mervesaridag bsrakkaya0 evet evet hemen 5 dakika icinde silik çizgi cıktı sonradan koyulaştı bakalım yarın farklı bi testle deniycem inşallah 🥹🫶🏻🌸
Devaa-987 bsrakkaya0 ben 3 tane yaptım negatif ama 2 gün oldu gecikmem. Yarın başka marka alıp deneyeceğim.
mervesaridag Devaa-987 inşallah vardır geç döllenme de olabilir🌸 gecikmenin 5. gününden sonra daha net belli olur 🌸🫶🏻
mervesaridag DuruDefne_mommy inşallah canımmm🫶🏻💘 hiç beklemiyordum yani yoktur falan dedim hatta bugün regl günüm okadar kasıklarım oldu ki kesin olcam falan diye düşündüm 🥹 yarın tekrar deneyeceğim 💘🫶🏻
Busranur_mnts Var gibi yalancıya benzemiyor başka testle daha dene bi prodoctor varsa onu kullan başka markada da çıkwrsa kan verşrsin