pinar_5 Kivircik01 çok iyi, gerçekten güzel bir şey ama ben uygulamaya göre takip ediyodum ama testlere başlayınca farklılık olduğunu gördüm, inşallah şifa olur 😁
Kivircik01 pinar_5 ayyyy inşallah inşallah 🙏🏻 Ovülasyon yapmam stres olurum diyordum ama döngün uzadı yumurtlama takibi yapmam gerek diye düşündüm bende dur bakim nasıl olacak bugün 3. Yaptım
As38- İyiyiz çok şükür şu sıra çok yiyorum iştah arttı yedikçe karnım iyice şişiyor hazımsızlıktan ölüyorum sonra😂
Htc4345 16 aylık olduk inşallah Allah nasip ederse şafak sayıyorum sende başına gelince anlayacaksın ki günler hiç geçmiyor 😀😀
Kivircik01 Htc4345 hahahaa bi de ben inanılmaz sabırsızlık bazen düşünüyorum ben nasıl dayanıcam diye 😂😂
pinar_5 Kivircik01 yok ya stres yapma yumurtlama öncesini de sonrasını da değerlendir özellikle çatlama olduğu zaman, bi arkadaşım sadece çatlama gününü değerlendirmeyle gebe şu an. Allah bize de nasip etsin inşallah
As38- Kivircik01 126 gözüküyor haziran sonu ya da temmuz başı gözüküyor erkek bebek geç doğar belkide 😮💨
Htc4345 Kivircik01 olmuyor diye yıllarca kafayı yedım şimdi de iyi mi acaba diye kafayı yiyorum annelik böyle birseymis ilginç 😀
As38- Kivircik01 Allaha şükrediyorum çoğunluğu kış günü geçti yazın hamile olanlara Allah yardım etsin 🤦