Gmzle Kızlar dun değil ondan önceki gün şeffaf akıntım vardı dünde beyaz akıntım vardı dün ilişki oldu ama eşimin işinden dolayı olmadı daha tutma ihtimali var mı 😒
mucizemom8 Gmzle olacağı varsa inanın tek ilişki de bile oluyor stres yapmayın inşallah tutar güzel haberler alırsıniz😇
Minnakpopus Gmzle herşey nasip rabbim yeterki ol desin. .ilk oğlumda 4 sene uğraştım ne taklalar attım olmadı 4 senede ancak oldu 🫣🫣 bu gebeliğimde de Eşimin göreve gideceği ay korunmamıza rağmen tek ilişki ile süpriz gebeliğimi öğrendim bu bebeğimi🫣🫣
mucizemom8 Gmzle inşallah bu ay olur canım oldu mu olacak mı diye stre yapma inşallah bu ay nasip olur ♥️
Humannrle canimbebegim0909 kızım var 6 buçuk yaşında canım 2. Gebeliğim 9 haftalık karnımda öldü cinsiyetini öğrenemedim bu 3 de 12 haftalık henüz göstermiyor 🤭
canimbebegim0909 Humannrle genelde eğer erkek spermleri yorgun değilse yani yakın zamanda boşalmamışsa tek gece ilişkide erkek olma olasılığı çok yüksek diyorlar bi teori yani o yüzden merak etmiştim ❤️