crazyymom Merhaba hanımlar, 37+5 teyim ve ayaklarımda inanılmaz bir seviyede ödem oluştu, resmen davul gibi. Varmi önleyecek veya azda olsa ödemi indirgeyecek bi yönteminiz. Böyle devam ederse doğuma kadar yürüyemeyecegim…
Yolcu_26 crazyymom preklemsi yaşamadan bir kaç gün önce ayaklarım fil ayağı gibi olmuştu başka hiç bir belirti olmadı mutlaka gidin doktorunuza preklemsi için gereken tahlileleri yapmasını isteyin
crazyymom KumpirsMom önlemek için birkaç şey biliyorum gün içinde ayaklarinizi birkaç dakika yüksekte tutarak uzanın uyurken sol tarafa uyuyun en önemlisi tuza dikkat
crazyymom Ebru_ebru sanırım hareketlerimizlede alakalı oğluma hamileyken çalışıyordum aşırı Turşu tuzlu filan yememe rağmen ödem hiç olmadı şimdi evdeyim tuzlu pek yemedim diyebilirim Turşu vs bunları çok tuketmedim ama şuan ayaklarım davul gibi resmen harekette lazim işte
crazyymom Ssema07 aslında her kontrole gittigimde normal çıkıyor ama yarın tekrar baktirayim bi teşekkür ederim 🤍
crazyymom Yolcu_26 ama bunun belirtileri baş dönmesi mide bulantısı yüksek tansiyon filan olmalı diye biliyorum son haftalardaki ödem normal kabul edilmiyormuydu🤔
ipekveatlas varis çorabı.. başka hiç bi şey tanımıyorum üstüne. benim varisim yok ama bacaklarım genelde hep ağrırdı hamilelik öncesinde bile isim gereği ayakta durduğum için hamileliğimide hep onlarla geçirdim bütün ödemi engelliyodu 35. haftamda sismeye baslamıstım yavaştan her sabah uyandığımda giyerdim korkumdan yatana kadar asla cıkarmazdım bide o sıcaklarda hsnsjdf
crazyymom ipekveatlas hahaha ben şimdi bile giyemiyorum yaz ayında nasıl dayandiniz🤣🤣 teşekkür ederim öneri için 🤍