Melisi2 Kızlar 7. Ayıma girdim doktorumdan şuan çok memnunum rengin hanımda doğum yapanlar varmı ? Yada kontrole gidenler ? 🥰
Petitoos Melisi2 ben renginde doğum yaptım normal doğum destekliyorum diyip diyip beni apar topar sezaryene aldı. Çalıştığım yerde renginin bu acil sezaryene almalarını duyuyordum zaten ama benim başıma gelmez diye düşünmüştüm. Doğum iznim bittikten sonra on gün bile rapor vermedi arkadaşlarım arasında rapor alamayan tek kişi bendim. Doğumdan sonra o lanet hemşirelerden hiç memnun kalmadım herkes gelip bi bilgilendirme formu imzalatıp gitti memeyi tutturma konusunda resmen yardım dilendik göğüs ucun yok diyip asla yardımcı olmadılar yani hatırlamak bile istemiyorum doğum zamanımı ve o hastaneyi
Fatmanurkoglu Petitoos iyi ki gördüm yorumunuzu bende yıl önce medicana da nil hanımda dogum yaptım her sey yolunda gittiği halde sırf ağlıyorum diye sen böyle yaparsan çataldan da inersin delip manipüle ettiler sezeryana ikna edildim. Şimdi ikinci gebeliğim 6 haftalık rengin hanıma gitmek istiyordum. Hala bir doktor seçemedim. Konyada kadın dogum konusunda çok şanssızız maalesef
Petitoos Fatmanurkoglu rengin benim açılmamı bile anlamayıp yanındaki ebeye sordu bak bakalım tam emin olamadım dedi. Doğumdan sonra sıfır ilgi alaka doğumdan önce ondan iyisi yoktu ama. Bide bana normal mi doğurcan diye mahalle karısı ağzıyla sordu bana niye soruyorsun bütün muayenelerde normal doğumu destekliyorum diyip duruyordun. Doğumdan sonra da göğüs ucum yok diye ayyy hiç yokmuş diyip iyice moralimi bozdu Allah’a havale ediyorum.
Fatmanurkoglu Fatmanurkoglu aslen adanalıyım ben doktorları o kadar iyi ki keske imkan olsa adanada dogum yapsaydım
Petitoos Fatmanurkoglu vallahi şu an ikinci hamileliğim beyhekime gidiyorum doğumu da devlet hastanesinde yapacağım özellerden asla verdiğim para karşılığında bir muamele göremedim çıkan haberler de cabası çocuğu keyfi yoğun bakıma alıp almayacakları da belli değil
UmAlya Petitoos teşekkür ederim 🌹 normal doğum mu düşünüyorsnz? Ve beyhekimde önereceğiniz bayan doktor var mi
Petitoos UmAlya rica ederim benim ilk doğum zorunlu sezaryen oldu o yüzden ikinci de sezaryen olur heralde. Beyhekimde bayan doktor olarak sadece Emine aytekine gittim o da aynı anda 3-4 hastayı içeri alıyor başkalarının yanında özel şeylerinizi anlatıyorsunuz ya da onlarınkini dinlemek zorunda kalıyorsunuz hoş olmuyor ayrıca sert konuşmaları olan bir doktor birdaha tercih etmedim o yüzden. Yakın arkadaşım 3 ay önce beyhekimde mesai saatleri dışında normal doğum yaptı artık şansına mı yoksa hep mi böyle bilmiyorum özel hastane gibi ilgilendiler dedi nöbetçi doktor resmen başımda bekledi defalarca gitti geldi dedi. Ben medicanada doğum yapmıştım ve ilgiyi bırakın yapmaları gerekenleri bile yapmamışlardı
Petitoos UmAlya merhaba benim doğumuma 4 ay var daha ☺️ birde şehir değiştirdim Konya’da doğum yapamayacağım ama orda olsaydım kesinlikle beyhekim veya kadın doğum hastanesinde doğum yapardım Konya’nın devlet hastaneleri gerçekten iyi