2-bebegisteyenanne Selamlar gebeliğimin 9. Haftasındayım açlık kan şekerim de sıkıntı yok ama tokluk kan şekerim yüksek çıktı. Gittiğim dahiliye Doktoru önemli olan 24. Hafta filan dedi kafam karıştı açıkçası ilk haftalar diyet yapılmaz mı yapan var mı ? Diyet yapmazsam şuan için bi zararı yokmu bilgi verirmisiniz ? Bu arada doktorum endokrin bölümüne sor ilk hafta için diyet gerekiyor mu gerekmiyor mu diye gitmedim henüz burdan bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim ❤️
pinbtm 2-bebegisteyenanne 6.haftada 3 aylık şekerim yüksek çıkınca kadın doğumcum dahiliyeye o da direkt endokrine yönlendirdi ve özel bi diyetisyene başladım ben. 1-1.5 ay kadar devam ettim. Nasıl beslenmem gerektiğini öğreneyim diye. Bu sürede de 4-5 kilo verdim. 36.haftadayım verdiğim kiloyu daha yeni aldım. İlk 3 ay kilo vermekte sıkıntı yok demişti o zamanlar diyetisyen
Tazeanne2016 Benim insülin direncim var diyetisyenle süreci götürüyoruz , yani diyeti tabi ki bir uzmanla yapabilirsiniz ,ayrıca kadın doğum doktorum şeker yükleme testini daha erken yapacağız dedi siz de bir sorun bence
yasen1 Sağlıklı be dengeli beslenmek en iyisi ilk gebeliğimde şeker çıktı dıyet yaptım Allah nasip ederse ikinciyi ilk aylarda dengeli ve düzenli beslenmek istiyorum hem bebek için hem kendıö ıcın