Sebiha_tlk1 1haftadır aşırı kasıklarım ve belim arıyordu göğsümde de batma oluyordu evde test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı test hatalıdır diye 2 tane daha yaptım onlarda da silik çizgi çıktı sizce sebebi neyki kanda daha erken öğrenilmez miydi ?
DuruDefne_mommy Sebiha_tlk1 testlerin yanılgıları olabilir çoğu test yalancı pozitif vermeye başladı artik yaptığın testlerin markaları neydi
Mervesp Sebiha_tlk1 kuzummm valla aynısını bende yaşıyorum lütfen haberleşelim benimde aynı hep pozitif kanda negatif dün verdim sadece ben
Aysecikkk_ Sebiha_tlk1 Doctor days yüzünden sabah ufak çaplı kriz yaşadık😂 1 yaşında bebeğim var gebelik planlamıyorum yani adetim 8 gün gecikti adetimden 3 gün önce ilişki oldu sadece ve bugün 3 tane doctor days test yaptım üçüde silik pozitifti apar topr hastaneye gittik negatif kan testi 😂 kesinlikle rezil bir test
DuruDefne_mommy Sebiha_tlk1 alabilirsen awox marka prodoctor al onlarda ben yalancı pozitif görmedim hiç
Anneoluyorumm00 Sebiha_tlk1 daha 5 gün var belki cok yeni ondan kanda çıkmadı, yada test yalancı çıkarıyor başka bir markayla tekrar dene canım. Bide. Ben adet günüm olmasina rağmen beta 46 la oğrendim hamileliğimj . Senin daha 5 gün varmış belki ondan çıkmamışta olabilir
Esradenizaltunbasss Sebiha_tlk1 prodoctor mu predictor mu markası predictor olan güzel ama diğerini bilmiyorum ama bugün daha doktoruma gittim ben idrar testlerini çok kabul görmüyorum kan verelim dedi aklınız da bulunsun en garanti kan
Sebiha_tlk1 Akseec tamam canım yarın sabah yapayım ,sırtım kasıklarım göğüsüm aşırı ağrıyor yumurtlamayı da değerlendirdim ama kanda neden hala çıkmadı ona şaşırıyorum
Busranur_mnts Sebiha_tlk1 2 3 gün daha bekle prodoctoru öyle kullan bence çok erken yaparsan da testler okumayabilir
Akseec Sebiha_tlk1 ooo cok erkennnnn bi 10. Gunu bekle cikmadiysa 12. Gunu bekle cikmazsa ondan sonra telas yap kuzum cok erken cikmazzz