Smyye1B Anneoluyorumm00 Benimde bı yanım yeşil bir yanım beyazda beyaz kiri çok belli eder diye de düşünüyorum
Smyye1B deletedmom43191 Ay evet çok güzel ama sonradan kiri belli eder mi diye düşündüm ilk bebeğim çok kusan bir bebekti buda öyle olursa mahvolacagi aklıma geldi🤦🏻♀️
deletedmom43191 Smyye1B kusma temizlenebilir bisey sonuçta olmadı yattığı yere örtü serersin bulaşmaz
Smyye1B Girlmama File ve tenteyi kullanacagimi düşünmüyorum zaten o yüzden benim için fark etmez muhtemelen ☺️
Girlmama Smyye1B bebeği neyin üstüne koyacaksın 🤣 hava alabilen file amore diğeri direkt peluş bence yaz için uygun değil yanar çocuk sineklikten bahsetmemiştim o hepsinde aynı zaten
Aydn Aydn istediğiniz kadar koyu alın kusmuk herşeyde belli oluyor açık renkte hatta daha az belli olur bende müslin örtü sererim ayrıca çıkarılıp yıkanabilir
Smyye1B Girlmama Kusura bakmayın file dediğiniz kısmı anlayamadım file deyince benim aklım direkt sineklige gitti oda bir nevi file görüntüsünde ya☺️ kış bebeği olacak zaten birde 2 adet alacağım o yüzden fiyat olarak daha makul geldi bu model☺️
Girlmama Smyye1B diğer model manuel mi alacaksın aklında var mı marka ben elele nin manuelini beğendim ama emin değilim bende manuel de alıcam benimki yaz bebesi o yüzden file tercih ettim
Smyye1B Girlmama İkisini aynı model alicam ilk bebegimden manuel ana kucagimiz var ihtiyaç halinde onu çıkarır kullanırım sanırım 3 yıl önce wellgro little star almıştım 2 bebek büyüttü oda sağlam çıktı ☺️