Nurdan_i27 Selam herkese 6 haftalık hamileyim ama çok fazla kasık ağrılarım oluyor adet sancısı gibi. Fakat bazen kıvranıyorum ağrıdan, kanamam yok. Yaşayan var mı normal mi?
Giqu Nurdan_i27 normal, ben de çok korkmuştum düşük mü diye :) ama rahim büyüyormuş. Kanama olmadığı sürede sorun yok
776 Nurdan_i27 canım aynı haftayız öğrendiğimden beri karın ağrım var kıvranıyorum pembe lekelenmelerim oldu hemen progestan başladım ama karın ağrısı bir türlü geçmiyor günlerdir araştırıyorum korkudan ölüyorum
Liddle_mom Nurdan_i27 çok çok normal ben o ağrıları 11. Haftaya kadar yaşadım çok şükür geçti daha sonra
Dlrcan1 Giqu merhaba ayni haftalardayiz. Benimde ayni sizin gibi cok agrim oluyor dün ve bugun cok az kahverengi lekelenme oldu sizde de oluyor mu henuz doktora gitmedim normal mi sizce?
Nurdan_i27 Giqu evet aklıma ilk gelen ihtimal düşük tehlikesi oldu Allah korusun. Çok şükür ki kanama yok. Alışacağız desenize bu ağrılara :(
Nurdan_i27 Dlrcan1 ağrılar sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor ama kanama ve leke hiç olmadı. Siz bu durumu bir kaç kez yaşadıysanız doktora başvurmakta fayda var i.
Nurdan_i27 776 ağrı gerçekten insanı korkutuyor ama içini ferah tut korkup kötüyü çağırma. Onlar bize Allah’ın emaneti elimizden geldiğince emanete sahip çıkacağız inşaAllah 🩷