Husnayavuz Merhaba hanımlar ben 14+3 günlük hamileyim üç gündür başım çok ağrıyor dün parol kullandım bugün tekrar kullanmamda bi sakınca var mı sizce? İlaç kullanmayı da istemiyorum ağrı geçiren başka bir yöntem var mı?
Handeaslan39 Husnayavuz yok canım ayrıca viks sür basını bagla iyi geliyor he bide masaj yaptır mutlaka bende sinüzit ve migren çıktı ilk gebelıgımde çok zor
Pitircikveannesi Husnayavuz Bende 16+4 haftalığım üç gündür başımı kaldıramıyorum dün parol içtim sabaha kadar istifra ettim artık yemek mi dokundu yoksa üşüttüm mü bilmiyorum ama baş ağrısı mahvetti beni de😞
Husnayavuz Handeaslan39 migren bende de var çoğu zaman hastanelik oluyorum serum yiyip anca kendime gelebiliyorum zor gerçekten Allah yardımcımız olsun 😕
Handeaslan39 Husnayavuz ben ilk gebelıgımde 4 ay serumla gecırdım her günümü çok kötüydü dedıklerımı dene canım parol içebilirsin bişey olmaz 🙂 Basını sık viks sür masaj yaptır ılık duş al
Husnayavuz Pitircikveannesi Çok geçmiş olsun valla her ikisi de olabilir dikkat etmek lazım havalar soğuyor artık. Normal şartlarda bulantı sorununuz yoksa üşütmüşsünüzdür bence. 😕Ben mide bulantısından hiç bişey yiyip içemiyorum yediğimi de çıkarıyorum açlık tetikliyor baş ağrılarımı migrende var 😕
Pitircikveannesi Husnayavuz Benim ilk 3 ay işkence gibiydi😞 Afedersin su içsem çıkarıyordum ama 4.ayda geçti çok şükür ama saltanat 1 hafta filan sürdü İnşallah devam etmez 🙏🙏😞😞
Sltn123_ Pitircikveannesi Mervekaram22 benimde aynı 36+4teyim bende denikziye gidicem bakalım bende sen hangi şehirde sin