baby2_ Doğuma 1 buçuk ay civari kaldı kızlar. Şimdiden söylemek istiyorum birşey olur mu onu da bilmiyorum . Tadı lezzeti güzel isimli çikolata sayfaları?
zynpknt baby2_ trendyoldan kakao ağacından yaptırdım çikolatası çok kaliteli bence aroması kakao oranı yüksek
tasarim_ezgi baby2_ Merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir. Bir kadın girişimci olarak Tasarım_ezgi instagram sayfam ilginizi çekebilir. Bilgi almak isterseniz Instagram üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerizz 👩🏼🎨💞
irem41- baby2_ ben hediyeliklerimi kapı süsümü instagramda Canatelier de yaptırdım daha önce yeğenimin doğum ve doğum günü hediyeliklerini de oraya yaptırmıştım çok memnun kaldım
Sazenin zynpknt bende kakao ağacından yaptırdım tap taze geldi kutuyu açınca mis gibi çikolata kokuyor 🌸
zynpknt baby2_ benim geçen hafta geldi 2 ay falan var doğuma serin odaya koyucam raf ömrü 12 aymış bence sorun olmaz ya
baby2_ zynpknt merhaba canım bende bu siteden sipariş verdim. Satıcıya sor yerinden isim soyisim ve nasıl olacağını söyledim. Siparişinizi alındı diye mesaj attılar fakat bu ödeme işi nasıl olacak ben onu anlamadım da beni bi aydinlatir mısınız?
Meltem2910 zynpknt kendi instagram sitelerinden söyleyince ekstra kapıda kargo istiyorlar sanırım da o yüzden sordum teşekkür ederim