Esmademir34 Merhaba gebeligimin 9+3 gunundeyim sol tarafima bisey batiyor gibi oluyor hiç soluma yatamiyorum sanki taş gibi bisey batiyo gibi karnimda agriyor bazen aniden giriyo sanci bu durumu yaşayan varmi
1sen1ben1debebek Esmademir34 gaz sancısıdır muhtemelen tuvalete gittiğinizde problem yaşıyor musunuz sindirim sisteminizde değişim var mı
Aysemmmcuk Esmademir34 10 hastalığım aynı şeyi yaşıyorum cannim gaz sancısı oluyor tuvalete çıktığımda rahatlıyorum
1sen1ben1debebek Aysemmmcuk hangi renk peki benim normal şeffaf ve beyazdan bi anda sarıya döndü kaşıntımı da artırdı doktorum ilaç yazmıyor erken diye delirmek üzereyim🥲
Aysemmmcuk 1sen1ben1debebek bol bol su iç canım ben günde 4 litre su içiyorum 1 haftadır ve baya faydası oldu
1sen1ben1debebek Esmademir34 kefir tüket bol bol litrelik olanından al mideme çok iyi geldi hemde sindirim sistemime
Esmademir34 1sen1ben1debebek ben içebiliyirdim sadesini ama tiksindim gebelikte acaba meyveli alsam zararlimi ki
1sen1ben1debebek Esmademir34 bende meyveli içiyorum desem🤭A101 den 1 litrelik orman meyvelisi çıkmış bi bak derim canım bana iyi geldi