Minikfasulyem_1 Sizce mutlaka olması gerekenler arasında mı bunlar etrafımdaki insanlar biraz kafamı karıştırdı slikon meme ucunu meme ucu küçük olanlar mı kullanıyor ? Benim çok küçük değil kocamanda değil  
mrp2023 Minikfasulyem_1 silikon uca alışırsa normal göğsünüze alışamaz diyenler var ucu varsa gerek yok aslında. Kaşık olanı öneriyorlar evet biberon meme reddi yapar diye fakat bence yavaş akışlı biberonlar meme reddi yapmaz diyorlar onunlada verilebilir, enjektörlede verilebilir
Drusnm2 Minikfasulyem_1 silikon uç almayın ya benim bebeğim ona alıştı normal mememi tutamadı hiç düzgün emziremedim içimde ukde kaldı zorlayın sizin memenizi tutsun sonra her yere meme ucunuzu da götürmek zorunda kalıyorsunuz yoksa benim gibi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Eymenkuzusu Minikfasulyem_1 ben ilk gebeligmde almistim ama kullanaamadim bebegim agzina bile almamisti. Benimde gogus ucum hic yoktu.
Mutluanne42 Minikfasulyem_1 merhaba bi kaç gün önce gebelik egitimi aldım eğitim veren ebe silikon uç meme ucu reddine sebep olur demişti ve eğer mama verecekseniz şırınga ile verin demişti
mrp2023 Minikfasulyem_1 aynen bende onu aldım o meme reddi yapmıyor diyorlar ama yinede ilk günler enjektörlede verebilirsin sütünü sağıp ben mama bile götürmeyi düşünüyorum yanımda
Minikfasulyem_1 Drusnm2 tamamdır teşekkür ediyorum meme ucumda hiç yok değil zaten tutar diye ümid ediyorum
Glhayat_54 Bence böyle seyleri hemen almayın bebeğiniz belki zorlanmıcak direkt emebilcek belli olmuyo bu durumlar zaten sıkıntı olursa ebeler falan alın diye söyler gerek görüldüğünde alın derim..
Girlmama Minikfasulyem_1 göğüsün yara olursa ya da ucu yoksa silikon uç gerekli lansinoh marka 1 numara almanı öneririm kaşık almadım ben
Busra2013 Minikfasulyem_1 meme ucu slikon yoksa ucunuz cok onemli ilk kizimda sutum coktu meme ucu yok die icmedi slikon kulandim ondada sut hizli iciyordu gaz oluodu sonra 3 ayda memede birakti sutumde coktu bosa gitti
Drusnm2 Minikfasulyem_1 makas tutuş değil C tutuş yapın daha iyi tutuyor geç oldu öğrendim ama nasip ikinciye artık
Eymenkuzusu Minikfasulyem_1 tutar zaten agzini kocaman acip o kahve kismi komple almali ki gogus ucunz yara olmasin 😌
Girlmama Minikfasulyem_1 göğüs kalkanı farklı bir şey yara olursa yine emzirirken silikon koruyucu takman gerekir emzirmediğin anda göğüs kalkanı kullanıyorsun