Meliikeee Kizlar 8 buçuk haftalık hamileyim ama çok şiddetli ağrım var gece asla uyutmuyor bu donemlerde tedavi olan oldumu acaba
haticeazakliatalar Meliikeee aynı durumdayız benimkinde geçmeyen enfeksiyon var hatta. Doktordan yaptırabilir raporu aldım ben ama korkuyorum. N’aptınız yaptırdınız mı siz?
Pinarkorkmazer Meliikeee ben yaptırdım bebeğim bir hafta sonra doğacak çok şükür sağlıklı şu anlık 🙂 hatta enfeksiyon olduğu için yaptırmamak daha kötü dedi hem diş doktoru hem de kadın doğum doktoru
queenanne1 Meliikeee doktorum 12.haftadan sonra diş hekimine gebe olduğunu söyleyerek yaptırabilirsin mutlu anne mutlu bebektir demişti yani ilk 3 ay riskli dönem olduğu için onu atlattıktan sonra yaptırsanız daha iyi gibi :(
C_mentesee Benimde kanal tedavisine ihtiyacım var 8 aylık hamileyim yaptırmadım eczaneden hamile ve çocuklar için fısfıs aldım o rahatlatıyor ağrı olduğu zaman yine de doktorunla ya da eczacınla konuşabilirsin benim çok bir bilgim yok
Pinarkorkmazer Ayfat90 evet on gün kullandım diş tedavim de dört beş ay sürdü röntgen de çekildim üç kere