Merhaba biraz uzun anlatacağım durumumuzu ama her ihtimali değerlendirdiğimi ve araştırdığımı belirtmek için detaylı yazıyorum. 35 günlük bebeğim var ilk günden beri uzun uzun uyumuyor zaten 10 günlükten beridir de gaz sorunumuz var. Bebeğim ilk günlerde kendi kendine zaten emmek isterdi o yüzden 2 saatte bir emzirirdim ama bu giderek arttı ve süre kısalmaya başladı. Son 15-20 gündür her saat ve her an mememde. Gaz sıkıntısının da etkisi var ama uyanık olduğu her an memeye gelmek istiyor biraz emiyor bazen uyuyor bazen uyumuyor huysuzlanıyor. Uyuduğunda başka yere koyunca ağlıyor. O kadar gün boyu emiyor ki kakası devamlı yeşil sürekli ön süt alıyor. Memelerim söndü resmen. Sütüm yetiyor fazlasıyla kilo almış ama bu bir bağımlılık mıdır bebeğimin çekiş gücü mü zayıf yoksa gazdan dolayı mı böyleyiz? Bir de benim hatam hiç uyuyamadığım için 15-20 gündür yatarak emziriyorum gece o şekilde uyuyoruz. Ağladığında ve istediğinde meme hep yanında hazır halde bekliyor. Bu yüzden mi alışkanlık oldu acaba? Yoksa yenidoğanlar zaten memeye ihtiyaç duyduğu için mi ister? Emzirme aralıklarını nasıl uzatabilirim gün içerisinde oyalayamıyorum emmediği sürece ağlıyor başka türlü uykuya geçmiyor. Bazen emerken bile sinirli bıkmış ama çıkarıyor ağzından oynuyor sinirleniyor geri alıyor çok yoruldum gün içinde sadece tuvalete gidebiliyorum hiç bir iş yapamıyorum yardım edin