Mavimavi321 Selam arkadaşlar E nabızda ikili test için değer normal diyor yanında serbest total beta falan yazıyor ama referans aralığında çizgi var sadece rapor falan yazıyor ne demek bu normal mi yani sonuç
Glhayat_54 Mavimavi321 bu sekilde anlayamazsınız doktorda grafik kağıdı var doktorunuza görünüp o grafiğe göre size acıklama yapacak.
Merve_kucuk Mavimavi321 Grafikte belli olur o. Ultrasonda burun kemiği görüldümü? Ense kalınlığı normal çıktı mı?
Mavimavi321 Glhayat_54 anladım peki sonuç 19 unda çıkacak yazıyordu kan verdiğimde başka çıkacak sonuçlarda mı var acaba
Mavimavi321 Merve_kucuk burun kemiğiyle ilgili bişey demedi ama ensesi normal dedi sonuç için 19 unda çıkacak yazıyordu başka çıkan sonuçlarda mı var yoksa hepsi çıkmamış mıdır daha
Glhayat_54 Mavimavi321 ikili tarama testi normal bi kan testi gibi değil uzun sürüyor sonucu..Zaten doktor o sonuc cıkışına göre size şu zaman gelin diyor. mesela bana 20 gün sonra cıkar sonuclar demişti, 20 gün sonra gel dedi sonuclarına bakarız demişti.
Mavimavi321 Glhayat_54 evet banada iki hafta sonra gel dedi de bi sorim bilen varsa dedim teşekkür ederim