adatuna Kızlar ilk defa freely ovulasyon testi kullanıyorum. Acaba pik mi sanki tüm çizgi koyu değil gibi? 
Birbebisannesi adatuna merhaba çatlamadan sonra en erken ne zaman test yapalım ne zamn çıkar testte gebelik
Cicekbahcesi12 adatuna ama burda da iki cizgi birbiri ile ayni derece koyulukta neden pik degil dedi anlamadim 🤭
adatuna Cicekbahcesi12 tuba-berfin Akseec Kızlar chatgpt haklıymş dmsnsjs bugün tam pikmiş dünü değerlendirdik buyünü de değerlendircez yarın koyu olursa boş bırakıp çatlamayı değerlendirmeyi düşünüyorum 
Akseec adatuna bence degerlendirin yarinda yaparsiniz daha koyu olursa yarini bos birakin sonraki 2 gunu degerlendirin sadece benim fikrim💐 pik gibi geldi bana da
sutlukahve_ adatuna ay buda iyi fikirmis bende kendiminkini attım şimdi pik değil demişti herkes o pik dedi 😂😂😂😂
sutlukahve_ adatuna ahahahah valla bana da pik dedi de bilmiyorum bende pik olduğunu düşünmemiştim olursa olacak 😂
Cicekbahcesi12 adatuna burda pik evet T cizgisi daha koyu 😍 insallah guzel haberlerle mujdelersin bizi 😍
Akseec adatuna bizi yalancı cikardi asdasda ben olsam bugunu bos birakirdim sperm kalitesi acisindan bugun kocami guzel besler yarin degerlendirirdim. Bugun sende eline ne gelirse yedir canim pekmez falan 😁 kalite dusmesin innsallah tutaaar💐🤲🏻
adatuna Akseec yarın yolculuğa çıkıyoruz çok erken uçağımız var ve akşam inmiş olucaz :((( hem bugün hem yarın yapmaya çalışsak yarının garantisi yok çünkü :(
Akseec adatuna olur olur ben ust uste degerlendirdigimde esimi guzel besliyodum sadece. Artik asilamay gectik ne yerse yesin diyorum biktim😄