gizem_esmr kizlar bat 11 regle 6 gun kala ikinci silik cizgi gorunmustu ama regl gunumu bekleyip oyle kan vermek istiyorum regle 4 gun var testler boyle gayet iyi gidiyor ama ne zaman ikinci cizgi kıpkırmızı olur sizce 🩷 erkenden beta takibi yapinca kolları delik desik ediyolar o yüzden regl gunumden itibaren takip yapmak istedim 🙏🏼 testler awox en alttaki valfast yanılma olmasin diye farklı marka da yapmak istedim 🩷
Cansu9134- gizem_esmr hayirli olsun, saglikla kucagina almak nasil olsun insallah🙏. Benimde bat 11 Mart. Ben 9 martta yapmaya karar verdim.:) ilk gebeliğimi reglime 4 gun kala ogrenmsitim. Ama kısmet olmadi. Simdi bekliyorum:)
gizem_esmr umutluanne7 regle 4 gun var hafta basi kan veririm 3 ay once kimyasalim oldu erkenden kan vermeye baslamistim bu sefer biraz beklemek istedim 🙏🏼🩷
gizem_esmr Busranur_mnts insallah hafta basi kan takibine basliycam ilki kimyasaldi 10 gibi değerle takibe baslamistim cok yordu o yüzden simdi böyle bir kac gun evden takip ediyorum 🥲🩷
gizem_esmr KLORAKHANIM pembe olan bugun yeni yaptim morlar dün ve ertesi günlere ait kurudukları icin sanirim 🤭💖
gizem_esmr Busranur_mnts askim bide testler senin ne zaman ikinci cizgi kıpkırmızı olmaya basladi benim 4 gun var gayet belirgin ama ne zaman digeri de kırmızı cıkar 🙏🏼
Yucci Pozitif gözüküyor hayırlı olsun inşallah kucağına alman da nasip olur. Bende çok istiyorum yedi gün var reglime ama bugun yaptıklarım negatif çıktı. 🥺
gizem_esmr Yucci canim benim de 6 gun kala cok silik belirmeye basladi 🙏🏼 yine umutsuzdum cok sasirdim insallah sen de guzel haberlerle gelirsin 🩷