Gulpapatya dumancagla benim ilk gebeliğim kullanmadım ama kurdum inceledim gayet güzel ve kaliteli ürünler bebek arabası için kraft kenya modeli park yatak için de elele markasının madre olanını aldım
Dilek_aslndg dumancagla biz bagi nonofold3 aldık katlanması felan çok kolay ve çok yer kaplamıyor diye puseti de e bebekten arabaya uyumlu olan bir marka aldık beşik olarakta benim evimde yapabileceğim bir oda olmadığı için yine e bebeğin ahşap beşiğinden aldım anne yanı da oluyor biz çok sevdik küçükte değil gayet yeterli boyutlarda
Bebisco dumancagla park yatak elele bebek aramasıda maxi cosi jaya gayet memnunum park yatak 2. Çocuğumu büyütüyorum hala taş gibi
Rav Bebisco Park yatak “elele”de hangi modeli acaba? Bir de kaç yaşına kadar kullanabiliyoruz. Teşekkür ederim.
Tazeanne2816 dumancagla Park yatak olarak baya araştırdıktan sonra yoykoda karar kıldım. Elele fiyat performans ürünü fakat kumaş yapısı çok haşır huşurdu. Bebek arabası olarak kraft kenya ve maxi cosi leona2 arasında kaldım tercihim maxi cosi leona2 oldu. Çok hafif ve sırt tarafı çocuk büyüdükçe büyüyor o özelliğini de ayrıca çok beğendim.
ozlemcoban park yatak yoyko, araba da e bebekten luxus hummer aldık. mağazada hoşumuza gitti sağlam ve güzel bence. daha kullanmadık ama katlaması rahat az yer kaplayan modellerden