umutluanne7 Kızlar Merhaba , Ben bugün böyle birşey düşündüm inşallah nasip olur . Tecvidli okumayı unuttuğum için Arapça satır arası Türkçe okunuşu Kuran-ı Kerim aldım . Eğer benim gibi olan isteği olan varsa fikir olur diye yazmak istedim 🌸❤️
tansugl37 umutluanne7 bende başladım.youtube da bir hoca var çok güzel okuyor. Bir cüz yarım saat sürüyor o şekilde başladım. Ben yanlış okuyabilirim diye takip ediyordum hocayı çok iyi oluyor
umutluanne7 Fi557 Çok teşekkür ederim canım 4 sene sonra oldu bizim henüz kese ve kalp atışı görmedim ama Rabbim nasip edecektir İnşallah 🥹❤️ Bende böyle birşey düşündüm 🥹
umutluanne7 tansugl37 canım merhaba çok iyi yapmışsın fakat senin yaptığın mukabele olarak sayılır , dinleyerek Hatim sevabı alırsın ama yapmış olmazsın . Kuran-ı Kerim hatmi yapmış olmak için bizzat kendin okuman gerekir 🌸
dilsinati Canım ben kuranı kerim kitabı aldım 2 adet. Bir tane eşime bir tane bana. Arapça okunuşu ile başladım Allahım izni ile kendimiz okuyoruz. Kayıttan değil. Kayıtta sevap alınır hatim etmiş olmak için kendimiz okumayı tercih ettik. Eşimde başladı. 3.cüzdeyim. Kadir gecesine kadar inşallah bitirmeyi düşünüyoruz. Eşim ayrıca hatim edecek ben ayrıca edeceğim. 2.gebeliğim Allah ilk evladımada karnımdaki bebeğede hayrını versin inşallah
umutluanne7 dilsinati Ben kayıttan dinlemicem zaten kendim okucam canım . Maşallah size Allah Kabul etsin inşallah