birkizanneesi Melissayda Gülhane perinatolog da çok iyi ben detaylıda hem oraya hem de bilkent şehir hastanesine gittim. Hasan Süt hoca kendisi bakıyor. Bir tane doktor var zaten.
EsilaMelisa01-06 Melissayda sincan egitim ve araştırma hastanesinde yaptirmisdim hemen randevu buldum hem 18 de gittim hem 22 de erken gittiğim için 22 de tekrar gelmemi istemisdi sorun yaşamadan buldum randevu
Byzmhmt Bilkent şehire daha bugün gittik randevular dolu vermiyorlar özele gitmenizi tavsiye ederim randevu bulamazsınız dediler
Melissayda @Byzmhmt teşekkür ederim canım bakıyorum bende özel yerlere sizin önereceğiniz bi perinatolog var mı ?
Melissayda @GirlandBoy_Mom aşkım ben yaptırdım 21.haftada ama radyologmuş bugün doktorum bir problem yok ama perinatoloji doktoruna da gitmeni öneririm buradaki doktor radyolog dedi kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum bir problem yoksa niye önerdi demi bende deli sorular dönüp duruyor 😂
GirlandBoy_Mom Melissayda benim doktorda perinatolog dedi ama bi perinatoloğa gitmek 7 binden aşağı değil Devlet’te de randevu yok zaten