PapatiA Arkadaşlar iftara büyük olarak 11kişi çocuk sayısı 7,8 var yemek olarak ne yapabılırım böyle yetebilecek çok fazla ugrastırmıcak tarif var mı aklınızda
Karanfil000 PapatiA bence iç hazırlayıp pide yaptırın yanına çorba salata ayran bide tulumba tatlısı gayet yeterli olur zaten oruçtan çıkınca çok yenmiyor
Ecemom_ PapatiA fırında sebzeli köfte ya da Arap tava yapabilirsin tüm malzemeleri karıştır sür fırına.
crazyymom PapatiA lahmacun ayran ben sana hayran 🤣 kalabalık misafire bi bu mantıklı geliyor bana 🤣🤣 ama İzmir köfte olabilir veya tepsi yemekleri bereketli oluyor veya güveç yancilarida kendinize göre ayarlarsiniz dolma börek çorba meze salata vs
Baharkle Mercimek yada domates çorbası Sebzeli fırında köfte Pilav Ortaya dolma sarma tarator mantı koayabilrsin
PapatiA Baharkle hepsi tamam daaa köfteyi ben bazen tutturamıyorum bazen dağılıyor bazen sert oluyo annem buzluga atmıştı onlarda bıttı 😀
Kvsr46kvsr En temizi kavurma pilav çorbakadayıf tatlısıbaşka bişeyede bence gerek yok, kavurma sırf et çünkü. Hem maliyetli hem ağır bi yemek. Ben hep öyle yapıyorum kalabalık misafirde. Uğraştırmıyor
PapatiA Kvsr46kvsr yani önce çorba sonra pilav ve et , ortaya da bısey bulabılırsem bu güzel fikir bıber koysam pilav pilav olcak gibi bir şık daha bulursanız çok memnun olucam 😀💐
Kvsr46kvsr PapatiA yoğurtlu bişey yapın, havuç , kabak yada közde patlıcan yoğurtlayın. Ben ekstra bişey yapmam , bilemedim şimdi 😅
Kvsr46kvsr PapatiA allah bağışlasın, bişey daha eklersek şimdi uğraştırıcı olur. Bu menü böyle güzel bozmayalım senelerdir kullandığım menüyü 😅
PapatiA Kvsr46kvsr ya bende normalde öyle senın gibiyim fakat bu çagıracagım kısıler senede bir kere gelirler iş yogunlugundan dolayı dükkan da felan görüşürüz yani ve kendilerinin lokantası var biz gittiğimiz zaman ne yicegimizi şaşırıyoruz dokunmadan kaldırdığı çok şey oluyor allah var bende mahcup olmak istemedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️