Irem_42 Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim doktorum cleocin vajinal krem verdi internette araştırdığımda ilk trimesterde test edilmediği yazıyor kullanan varmı içimde şüphe kaldı
Sosyalbiri Irem_42 @Borttee merhaba kullandınız mı? Doktor bana da yazdı bakteri çıktı kültürde yoksa şikayetim yoktu. 2 gündür kullanıyorum, İlaçtan sonra gün boyu ıslanmaya başladı iç çamasırım normal mi? Sizde de olmuş muydu?
Irem_42 Borttee ay bilmiyorum sizinkine birşey olmaz sanırım 2. Trimesterde kullanılabilir diyor benimki çok küçük o yüzden tedirginim
Borttee Irem_42 başka forumda okudum 12 haftalık 6 haftalık kullanan olmuş bir şey olmaz herhalde rahime gecmesini onluyormus enfeksiyonun zararlı olsa vermezlerdi herhalde aplikator biraz korkunç ama napalim
Irem_42 Sosyalbiri merhaba evet olmuştu kullandım faydası oluyor yoksa enfeksiyon bebeğe kadar bulaşırmış ilerlerse öyle durumlarda kullanın şuan 33 haftalık olduk çok şükür bi sıkıntımız yok🤗
fb9706 Sosyalbiri bende de aynısı oluyor ilaçtan dolayı mı yanii 2 serklajim var kesede mi delinme oldu acaba diye düşündüm baya sulu akıntı geliyor gun icinde sürekli
Sosyalbiri fb9706 Rabbim korusun canım. İlaçtan dolayı oluyor. Kötü düşünme lütfen kontrollerini sık yaptır. Benim de kese delinmesi erken doğum ve sonraki süreçte kaybım var seni anlayabiliyorum. 2 serklajım var derken canım aynı gebelikte mi 2 kez oldun?
fb9706 Sosyalbiri evet önceki de tutmuştu ama kese dikişe dayanmıştı tekrar daha yukarıdan bir dikiş daha atıldı