keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom gelmiyo napayım ben djdj İlkte erken gelcem dedi sonra kovhnca küstü heralde
Glhayat_54 aycinelizsmom 😂😂mabel matizin bende yeri ayrıdır yoksa müslümde derdim müslümde severim😂😂 ama yok mabelimde mabeliiimm gecmişimin bi parcası mabel 😂🙈
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom geri barışa keşke dndd dur neyse senin kozceyle kandırmayın gelir belki
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom 🤣🤣🤣 benimki de tilki uykusunda aman yemeği de kocam yapsın gelince. Çocuğumuza bakıyorum ben 💁🏻♀️🤣🤣
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom yemek yapmak bişey değil de işte ayağımın altına giriyor her yeri darman duman ediyor 🤣canım kocam vardiyadan geldi oruçlu uzanıyor çocuğu attım üstüne 😂🤭
aycinelizsmom Blueeberryy ben de yapmıyorum valla ya gelirken alıyor, ya eve söylüyoruz ya da kendisi yapıyor canım kocam 😍🤣
Blueeberryy aycinelizsmom 🤣🤣 kiz kedilerden normaldede oyleydi bide dyson aldik allahim o kedi kumlarini gorunce fenaliklar geliyo bana onceden gormuyodum evim gayet temizdi 😂😂😂
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom çok şükür ayırt etmez eşim yemek ne koysam önüne yer bugün zaten makarna çorba gözüküyor bize 🤣🤣
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom kız adam olana çok bile zaten, yoğurt turşu bi de mis gibi valla daha ne 🤣
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom aynen öyle aşkım benim oğlan doğunca makarna da bize lüks olacak gibi ama 🤭😂
Busra2013 aycinelizsmom depresyon😂kizim hic durmuyor 3 yasinda yoruldum ikinci gebelik istemiodum oda oldu depresyondayim valla ölmusumde gomenim yok gibi hayat zevkim 0 pijamayla csrsi pazara cikiom makyajsiz tuvalete bile gidemeyen ben
aycinelizsmom GirlandBoy_Mom öyle oluyormuş yavrum cidden makarnayı bırak kızı bırakıp tuvalete bile zor gidiyorum 🤣🤣🤣