Bonnusimo Geçen ay Umuttepe’de Yasemin hanıma gittim. İzmit MedicalPark’a gidiyorum normalde kendi doktorum özellikle ona yönlendirmişti. Adapazarında da görüştüğüm 2 doktorda destekleyip, Yasemin hanımın bu alanda çok donanımlı olduğunu söylemişti.

Bonnusimo tabi gitme sebebinizi bilmiyorum detaylı ultrason falansa yardımcı olmayabilirler. Ama riskli bir durumunuz varsa bana sadece Yasemin hanımı önerdiler

ss22 yok riskli bir durum yok çok şükür rutin haftamız geldi ama şehir hastanesindede umuttepedede sıra yok şuan maalesef haftam geçiyo mecbur özelde yaptırmak zorundayım

• ss22 bunu yanıtladı.

Tubaaslnkzl şehir hastanesinde sıra bulamadım maalesef konaka hastanesinde uzmanı değil ama yapan bi doktor varmış sanırım ama perinatoloji uzmanı değil acaba ona mı yaptırsam diyorum fiyattan dolayı yazdıgım doktorlar pahalı geldi bize biraz

Bonnusimo burada bir forumda Umuttepe’deki perinatoloji bölümünün detaylı ultrasona bakmadığını okumuştum. Ama eğer maddiyatla ilgili sorununuz yoksa özelde yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben özelde bir perinatalog doktora yaptırdım. Muayene 40 dakika sürdü. Devlette o kadar uzun bakmıyorlarmış okuduğum forumlarda 5 dk sürüyor diye yazıyordu

20 gün sonra

Bonnusimo konaktaki kazım bey eltime de yapmıştı eğer değişmediyse memnun kalmıştık

Medar hastanesi doç dr Bertan akar

Bonnusimo kazım bey öneririm detaylı ve sizi bilgilendirerek ilerliyor çok memnun kaldım