Soru başlıkta:) eray çalışkan ve semih özeren hariç bildiğiniz uzman ya da hastanede yapılıyor mu
Kocaeli izmit perinatoloji uzmanı önerebilir misiniz
Bonnusimo konak hastanesinde de var diye biliyorum bana derincedeki doktor da şehir hastanesine git demişti
ss22 yok riskli bir durum yok çok şükür rutin haftamız geldi ama şehir hastanesindede umuttepedede sıra yok şuan maalesef haftam geçiyo mecbur özelde yaptırmak zorundayım
Tubaaslnkzl şehir hastanesinde sıra bulamadım maalesef konaka hastanesinde uzmanı değil ama yapan bi doktor varmış sanırım ama perinatoloji uzmanı değil acaba ona mı yaptırsam diyorum fiyattan dolayı yazdıgım doktorlar pahalı geldi bize biraz
Bonnusimo izzet şahin medar :)
Bonnusimo burada bir forumda Umuttepe’deki perinatoloji bölümünün detaylı ultrasona bakmadığını okumuştum. Ama eğer maddiyatla ilgili sorununuz yoksa özelde yaptırmanızı tavsiye ederim. Ben özelde bir perinatalog doktora yaptırdım. Muayene 40 dakika sürdü. Devlette o kadar uzun bakmıyorlarmış okuduğum forumlarda 5 dk sürüyor diye yazıyordu
Bonnusimo konaktaki kazım bey eltime de yapmıştı eğer değişmediyse memnun kalmıştık
Medar hastanesi doç dr Bertan akar