Ozbk38 Merhaba kızlar. Beni bilenler bilir belki. Çok uzatmamaya çalışarak kavuşma hikayemizi anlatayım. Haftaya kadar geç döllenme ile bir haftalık gerilik vardı bebeğimde. 32.hafta kontrolde 3 hafta gerilik olduğunu büyümesinin durduğunu söyledi doktorumuz. Perinatoloji bölümüne sevk etti. Kilo almadığı için doğum yaptırıp küvezde tutmak istedi perinatoloji doktoru kabul etmedim imza atarak hastaneden çıktım. Daha önceden bildiğimiz bir özel hastanede bildiğimiz doktora muayene olalım dedi eşim ve aynı gün Aksaray İnova hastanesine geldik. Burada doktorumuz Mehmet Boz gerilik olduğunu ama erken doğuma falan gerek olmadığını bebeğin organ gelişiminin güzel olduğunu ve haftasını tamamlayabileceğini söyledi. İçimize su serpti resmen. Bu şekilde her hafta 2 kez olmak üzere kontrole geldik. Derken her şey yolunda gitti. bebeğim de kilo aldı. Geçen haftaki kontrolde 38+2 ’ye yani bugüne doğumu planladık. İçimizde hep bir korku vardı. Ya küveze girerse diye. Bugün sabah 8 de yatışım yapıldı. Serum falan derken tam saat 9:45 de ameliyathaneye aldılar beni. Önce spinal anestezi denediler çok ödemim olduğu için damara ulaşamadı doktor. Acısı damar yolu açmayla eşdeğer. Sonra genel anestezi vermek zorunda kaldılar. O sırada doktorumuz geldi. Bi isteğim olup olmadığını sordu bebeğinde bi sorun olmıycak bana güven dedi ve başlayalım dedi. Sadece kolumda bi sıcaklık hissettim. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde 2 hemşire ile ameliyathane görevlisi beni odama getirdiler. Bebeğimi giydirmek ve temizlemek için bakım odasına götürmüşler. Ben odama gelince ilk sorduğum büyük oğlum oldu. Çok şükür ben de kızım da gayet sağlıklıyız. Karnıma bastırdılar 2 saat arayla 2 kez. Sonda hala takılı. Minik meleğim 2530 gram 48 cm doğdu. Hemen emdi. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor. Darısı başınıza Allah’ım hepinizi sağ salim kavuştursun yavrularınıza ve isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
nurkarakass hayırlı olsun rabbim uzun, güzel ömürler versin inşallah 🥺🥺 tek bir doktorla kalmamanın önemini iyice anladım cidden 🙄😒 Allah şifa versin bir an önce toparlanırsınız inşallah, analı babalı büyütsün ❤️🩹🥺
Ozbk38 nurkarakass çok teşekkür ederiz. Kesinlikle tek doktor kötü birşey dedi diye moral bozmamak gerekiyormuş.