Busraa41 Kızlar 29 haftaya girdik, ama nerdeyse iki haftadır çok fazla şekilde mide yanmam var ne yapabilirim ne kullanabilirim bilgisi olan??
Gizemnurr3 Busraa41 benimde ilk ağrı sonra yanma oluyo ağrı için soda yanma için süt içiyorum bi de burda biri bana ayva dedi geçen akşam o da iyi geldi
Mom27agust Busraa41 20 . Haftadan beri yanmam var bi ara soğuk süt , gaviscon , tahin kesiyordu artık onlar da fayda etmez oldu . Şuan sadece mentollü Fırat sakız çiğnemek canım iyi geliyo ve sabah uyandığım andan uyuyuncaya kadar hep yanıyor
Serpoo Busraa41 renni çigneme tabledi önerdi doktorum bitek bu iyi geldi bana digerleri anlık fayda etti tahin süt ayva vs anlık kurtarıyodu
Busraa41 Basakparlar herkes kullanabiliyor dimi tüm gebeler sorun olmaz, ikiz gebeyim İnşallaj faydasını görürüm
Basakparlar Busraa41 rennie şurup B kategorisinde zaten gebeler için kullanabilirsiniz doktorum reçete etmişti zaten
Busraa41 Serpoo Allah yardımcımız olsun ya, sağ salim kucağımıza alalım inşallah. 3. Trimester dedikleri kadar varmış 🥹🥲
gamze_gs88 Busraa41 bugün midem çok yanıyordu tesadüf sade kefir içtim bıçak gibi kesti yanmayı bir deneyin isterseniz
Nilayy95 Busraa41 evet bende 23.haftamdayım hem mide yanmam hemde mide bulantım devam ediyor ilacı bırakmaya çalışıyorum iki gündür